lauantai 28. heinäkuuta 2018

LONDON BABY!

Me lähdettiin kesäkuun alussa perheen ja muutaman läheisen sukulaisen kanssa Lontooseen. Reissua alettiin suunnitella jo viime vuoden puolella, joten odotus oli pitkä, mut jälkikäteen voin sanoa että oli se sen arvoista. Meillä oli ihan mahtava reissu!

Koska osalle meistä tää oli ensimmäinen matka Lontooseen, me kierreltiin pääasiassa perusnähtävyyksiä ja ihan vaan ihasteltiin kaupunkia. Ja voi että mä rakastuin! Vanhoja, rosoisen kauniita rakennuksia, puistoja, tunnelmallisia pubeja ja kahviloita, jättimäisiä ostoskeskuksia ja pieniä putiikkeja. Melkein joka kadunkulmassa oli joku esiintymässä ja viihdyttämässä, ja jatkuvasti törmäsi toinen toistaan upeampiin ja erilaisempiin ihmisiin ja tyyleihin.

Me käytiin Camden Townissa kiertelemässä kojuja ja syömässä ihanaa katukeittiöruokaa, shoppailtiin tilit tyhjiksi Oxford Streetillä ja käytiin taianomaisella Harry Potter-kierroksella Warner Bros. Studiolla (joka oli niin huikea että ansaitsee ihan oman postauksensa) Käväistiin myös Westminsterissä katselemassa nähtävyyksiä, ja Buckinghamin palatsilla päästiin sattumalta näkemään Ellu ja kumppanit!

Me oltiin suunniteltu niin paljon tekemistä, että hotellissa ei paljon ehditty makoilla. Onneksi, koska meidän huoneessa hajosi ilmastointi, jonka seurauksena siellä oli aika trooppinen tunnelma ':D
Mutta vaikka jalat oli hellänä kävelystä ja univaje painoi päälle, niin ne unohtui heti kun astui hotellista ulos kadulle. Mä tunsin oloni niin vapaaksi ja rennoksi, miljoonien ihmisten keskellä. Ja se jos mikä on outoa sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivälle.

Mä olen niin super onnellinen ja kiitollinen tästä matkasta. Ja varsinkin siitä keiden kanssa pääsin sen kokemaan, tällä jengillä mä lähtisin milloin vaan uudestaan! Ja onhan se kiva kerran kymmeneen vuoteen käydä vähän Tallinnaa pidemmällä.

-Sofia






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti